НАЦИОНАЛНО СЪБРАНИЕ НА БСДД 2020

democracy.jpg

Скъпи членове, колеги, активисти, съмишленици и симпатизанти, с днешната публикация в националния кооперативен ежедневник беше спазен Устава на #БСДД и насрочването на Националното събрание за 29 декември 2020 година вече е факт.

Избрахме този български вестник съзнателно, в неговата заглавна страница е изписана истината за медиите, която и ние споделяме, както е отпечатан Българския трибагреник под името му и смисъла на съществуването му е свързан с кооперирането, сътрудничеството и взаимопомощта между българските граждани.

В края на декември ви очакваме, спазвайки всички правила на времето, в което живеем, за да влезем в Новата година подготвени за #Избори2021.

ВРЕМЕТО ДОЙДЕ!

П О К А Н А

ЗА СВИКВАНЕ НА НАЦИОНАЛНОТО СЪБРАНИЕ НА

ПП „БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ“

 

Изпълнителният съвет на ПП „БЪЛГАРСКИ  СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ“,

Свиква Националното събрание на ПП „БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ“ / ПП „БСДД“/ на 29 декември 2020 г., вторник, от 13 часа, което ще се проведе в гр. София 1202, бул. „Мария Луиза“ № 58 в зала Европа на Проджект Лаб при следния дневен ред:

1.      Приемане на доклад на представляващия и председател Георги Стефанов Неделчев относно дейността на ПП „БСДД“ за изминалия период.

2.      Приемане на финансовия отчет на Изпълнителния съвет на ПП „БСДД“.

3.      Промени в Устава.

4.      Организационни въпроси.

При липса на кворум в обявения начален час, на основание чл.24, ал.5 от Устава на ПП “БСДД“, се изчаква един час и Националното събрание се провежда редовно на същото място при същия дневен ред. Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и на основание на чл.24, ал.6, членовете могат да вземат участие и чрез конферентна връзка, по електронен път, след надлежна идентификация.

Националното събрание е свикано редовно с поканване на всички делегати и оповестяване на дневния ред чрез обнародване на поканата във вестник „Земя“ и поставянето ѝ на мястото за обявления на адреса на управление, както и на интернет страницата на ПП „БСДД“, най-малко един месец преди насрочения ден.

                                                                         ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ НА

ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ

„БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ“ /ПП „БСДД“/