БСДД С ПРОБИВ В СИСТЕМАТА НА ФИНАНСИРАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ

Една от най-неприятните бариери пред Гражданското финансиране у нас, несъразмерно високите банкови такси при политическите дарения от гражданите, беше преодоляна след близо тригодишна борба с банките в #България!

В #БСДД вече разполагаме с ДАРИТЕЛСКА сметка под контрола на Сметната палата за приемане на дарения съгласно Закона за ПП, без такси при внасяне на даренията на каса в обслужващата банка Алианц Банк България АД.

НОВОРЕГИСТРИРАНАТА ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА НА БСДД ПОД КОНТРОЛА НА СМЕТНАТА ПАЛАТА Е С IBAN: BG77BUIN95611100656474

ПОДКРЕПЕТЕ СЕГА ЛИЧНО КАУЗАТА БСДД С ДАРЕНИЕ!

С ПРОЗРАЧНОТО И ДИРЕКТНО ГРАЖДАНСКО ФИНАНСИРАНЕ ПРАВИМ ПРОМЯНАТА ЗАЕДНО!

Български Съюз за Директна Демокрация - БСДД е гражданска политическа организация, която се финансира изцяло и единствено с доброволната подкрепа на гражданите. Ние не получаваме и няма да получаваме публични средства, правителствени или корпоративни дарения и сме за категорично прекратяване на всички видове партийни субсидии, както и на корпоративното финансиране на партиите.

Ние зависим изключително и само от финансовата подкрепа на нашите членове, симпатизанти и приятели.
Вашето дарение е оръжието, с което можем да прекратим демографската катастрофа на България и дори да е съвсем малко, благодарение на него ще можем да извървим пътя за смяна на политическата система у нас.

В 21 век начинът една политическа организация да бъде независима, антикорупционна и да изпълнява обществения интерес е нейното финансиране да се осъществява директно от гражданите, които по този начин пряко определят нейната политическа съдба.

Сега вече можете да направите дарение без високата банкова такса и да разкажете на човека до вас!

Даренията могат да се превеждат директно по дарителската сметка в Алианц Банк България АД: IBAN: BG77BUIN95611100656474 и BIC: BUINBGSF с основание "Дарение" като във връзка с изискването на Закона посочите вашите три имена, ЕГН, постоянен адрес в България и по възможност имейл адрес за връзка с вас. Отчитането на даренията е публично, проверява се от Сметната палата и се публикува в Регистъра на БСДД.

БСДД Е РЕГИСТРИРАНА В КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И УПРАВЛЕНИЕТО ИМ Е ОРГАНИЗИРАНО В ЗАЩИТЕНА СИСТЕМА!

(От чужбина ви молим да изписвате името на организацията на латиница Bulgarian Union for Direct Democracy, на банката - Allianz Bank Bulgaria AD, както и основанието за плащане също на латиница “Donation” или ”Membership Fee” и съответната равностойност на валутата в лева.)

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО!

ВРЕМЕТО ЗА СМЯНА НА СИСТЕМАТА НАИСТИНА ДОЙДЕ!

https://www.budd.bg/transparent-financing