ПОЗИЦИЯ НА БСДД ОТНОСНО УСПЕШНОТО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА СЪДЕБНАТА ПРОЦЕДУРА ЗА УТВЪРЖДАВАНЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЯТА

bg-budd.jpg

Скъпи колеги, приятели и членове на БСДД.

С пълен успех беше преодолян опитът за разрушаване на основите, върху които беше основана и изградена нашата гражданска политическа организация БСДД. Фактите говорят, и както на първа, така и на втора последна инстанция българският съд потвърди правото ни да работим и да развиваме сътрудничеството между българските граждани със споделянето на ценностите, записани в основния документ  - Устава на БСДД.

Промените, които бяха направени, заедно с въвеждането на Правилника за прилагане на Устава вече осигуряват бъдещата работа на БСДД без предателства и с ясни отговорности на хората, които ще търсят подкрепата и одобрението на обществото за предложените политики в Програмната платформа на БСДД.

Като млада политическа организация тепърва ще печелим, както критици, така и много симпатизанти. Тези, които ще се присъединят ясно ще осъзнават защо го правят, а онези, които смятат, че установеното положение си заслужава вече ще наблюдават само отвън.  Оставаме с всички, които в етичен, нравствен и морален план отказват да участват в авторитарни системи, а искрено приемат и търсят правовия ред на директната демокрация. Можем само да благодарим на тези наши бивши членове, защото благодарение на тях научихме ценни уроци и завинаги укрепихме организацията.

Независимо от огромните усилия, които бяха положени в негативен план, истината възтържествува и и можете да се запознаете с решенията на Софийски градски съд и Върховен касационен съд на Република България срещу лицата, опитали да присвоят и разрушат създаденото от съмишлениците, симпатизантите и членовете на БСДД.

Времето да сме заедно наистина дойде!

Започваме с нови сили и ще ви информираме за предстоящите действия в следващите дни по всички познати начини, както досега: официално в уебстраницата ни www.budd.bg, във фейсбук страницата ни www.facebook.com/buddbg, в официалната ни група www.facebook.com/groups/buddbg/, както и в лични разговори по телефон и чат.

                                                                                       БСДД, 3 Март, 2018