Как да осъвременим демокрацията в Интернет епохата.

Преди утрешната саморазправа с южните ни съседи да си припомним къде сме ние: #ООН - Световен доклад за щастието 2015.

#България е на 134-то място от 158 възможни, сред напълно нещастна африканско-азиатска група държави, а най-близките познати нации около нас са арменците - 130-ти и грузинците - 127-ми. Ние сме напълно последни в #щастиетона цивилизования свят!!!

Какво още можем да си кажем?

Това е докладът, който трябваше да разплаче окончателно всички у нас и ясно да посочи направлението, в което трябва да се движим от сега нататък - резки промени към водещите нации. Нищо подобно не се случи, никакви драстични мерки и никакви дебати не се оформиха. 

На първо място в доклада е #Швейцария, поради което следва тя да бъде ПРИМЕР, като дори бележи лек ръст от предишен период - щастливите са станали още по-щастливи, при това трайно на първо място. При нас ръстът на щастливците е по-голям, но той, както е при депозитите в банките, вероятно се дължи на малцината облагодетелствани от последните няколко управления на държавата.

https://agenda.weforum.org/2015/06/which-country-is-the-happiest-in-the-world-2/?utm_content=buffer18734&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
http://www.mediapool.bg/shveitsariya-e-nai-shtastlivata-strana-v-sveta-bulgaria-e-134-ta-news233298.html

Времето за истинска промяна у нас дойде!
Включете се сега, за да приложим на практика онези правила и принципи, които принудително са направили много българи щастливи на чужда територия!
Началото в България вече е факт.  Присъединете се!