БСДД ИМА НУЖДА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС СЕГА!

Скъпи колеги, приятели и членове на БСДД.

В следващия месец и половина една група от хора, които вече не са част от организацията ще направят опит да я превземат насилствено с "красиви" думи, откровени лъжи, провокации и посещения по домовете. Наша грижа и отговорност е да не допуснем новоизлюпените партократи да постигнат тази цел и да разрушат основите, върху които се роди и израсна Българския Съюз за Директна Демокрация.

Ще чуете версията на един изфабрикуван "основател", който никога не е бил част от организацията, на един "благодетел", който никога не е подпомагал дейността финансово, освен личните си изяви, както и на една размислила "лидерка", която неистово е пожелала да разруши онова, което е напуснала самостоятелно. Преди да ги оставите да говорят, помолете всеки от тях да се легитимира като член на БСДД.

Въпросната "група" се състои от лични приятели с лични амбиции от един град, които никога не са осъществявали или участвали в общата ни дейност и винаги са саботирали инициативите, правилата и идеите на нашата организация. Никой от тях никога не се е кандидатирал за координатор, а основните подбудители никога не са били членове на БСДД, напуснали са или са били освободени за нарушаване на Устава.

Историята и бъдещето на БСДД не могат и не бива да бъдат подменени по този елементарен начин.

Искрено ви призоваваме да не подкрепяте тези хора, за да не допуснете подмяната и на принципите, които ни събраха, и които гласувахме с приемането на първия истински демократичен Устав на политическа партия в България. Всеки от нас, който е подписал декларацията за членство в БСДД е приел истинската директна демокрация в себе си, свободен е да участва по възприетите правила и да ги усъвършенства в сътрудничество, споделяйки своите аргументи и виждания.

Да запазим БСДД заедно и да не допуснем да бъде превърната в поредната партократична партия! 
Времето да сме заедно наистина дойде!

Ще ви информираме за това, което ни предстои в следващите дни по всички познати начини, както досега: официално в уебстраницата ни www.budd.bg, във фейсбук страницата ни www.facebook.com/buddbg, в официалната ни група www.facebook.com/groups/buddbg/, както и в лични разговори по телефон и чат.