Насилието като държавна политика

Защо омразата завладява света? Кой от кого се учи? Кога гражданите ще поискат насилието да спре и докога ще приемат за нормално управлението чрез бедност и крайно неравенство?

С 1000 американци, простреляни и убити от полицията за година, САЩ шокират и най-смелите обучавани от тях терористи.

В една нация, където гражданите са невинни до доказване на противното по съдебен ред, полицейските сили работят като съдия, жури и екзекутор най-малко 3 пъти на ден, взимайки живота на гражданите, без някаква значителна отговорност за своите действия.

Във варварската фундаментална Саудитска Арабия, известна по целия свят с публичните обезглавявания, са убити "само" 90 души в цялата 2014 г., съгласно данни на Amnesty International, когато средно по над 90 души са убити от американски полицейски сили на всеки 30 дни.

За да се съпостави допълнително мащаба на тази криза в перспектива, тъй като светът се втурва към война за трагичната смърт на над 130 души, убити миналата седмица в Париж, полицейските сили на Съединените щати, убиват толкова американски граждани на всеки 40 дни.

Кризата е ясна. САЩ обучава полицаите да действат като публични палачи с изпран списък от износени извинения и агресивни полицейските синдикати в готовност да се бият срещу всяка обществена реакция, за да подпомогнат служителите в избягването на отговорност за своите действия.

Пълен демонтаж и обща реконструкция на съществуващите системи за сигурност изглежда единственият приличен отговор. В система с участието на гражданите във вземането на решенията.

http://revolution-news.com/1000-us-citizens-killed-by-poli…/

‪#‎Българска_директна_демокрация‬

Да, новото е животоспасяващо!
http://www.budd.bg/take-action/