Тексас забрани забраните за фракинг.

Губернаторът на щата Тексас, Грег Абът, подписа закон, който забранява да се забранява на корпорациите да дупчат Земята!!!

Потресаващото решение, в ущърб на гражданите, които гласуваха с допитване в директен демократичен процес на междинните избори в САЩ, фракингът да бъде забранен, демонстрира надмощието на "представителната" демокрация. Всъщност това е решението на истинските управляващи - корпорациите, незачитащи мнението на хората и действащи открито в тяхна вреда.

Представителната демокрация отдавна е изродена и всъщност не е нищо друго освен властване на партийната аристокрация, узурпирала властта на суверена. Модел, вреден, описан още от Марк Тулий Цицерон, нямащ нищо общо с истинските демократични ценности. Точно този модел, с който днес в Америка се борят хиляди американци, беше донесен у нас преди години, цъфтя, върза и сега дава своите плодове - материална бедност, духовна нищета, крещящо неравенство. Вече 25 години не можем да живеем в истинска демокрация, но е време да я поискаме и въведем за децата си и гражданите на България. Още тук!

Времето дойде! 
Българите могат да откажат да участват в днешния партократичен вид държавна организация още на следващите парламентарни избори и да поемат властта над своя живот в ръцете си. 
Ние сме за Българска директна демокрация с Базов доход и Енергийна икономка.

Присъединете се!