ЕС си гласува увеличение на бюджета с още 4 МИЛИАРДА евро

На фона на ужасяващата мигрантска криза, замръзналата европейска икономика и бедността у нас, повечето евродепутати са гласували хранилката на ЕС да се увеличи драстично.

Парите ще отиват предимно за популяризиране на ползите от еврочленството (явно има нужда), както и за някои свръхекзотични начинания като поставяне на сензори за наблюдение в земята, водата, въздуха и космоса. Всичко друго, но не и за гражданите, дори и за онези бездомници, които спят на дюшеци по ъглите на фасадата на Европарламента.

На този ненормален и неморален подход са се противопоставили делегатите от парламентарната група Европа за свобода и директна демокрация (EFDD) със 142 предложения за орязване или премахване на безумните разходи. Разбира се, тези инициативи са били отхвърлени.

По тази причина британските колеги от групата са отправили въпроса към Дейвид Камерън, който предизборно беше обещал на Великобритания да постигне намаление на разходите на ЕС, но явно нищо не е свършил. Някои хора справедливо вече го наричат лъжец.

Да, политическата реторика и практическата реалност понякога се разминават, но това което става сега в ЕС е нелепо.

http://www.breitbart.com/…/meps-take-ivory-tower-approve-m…/

Време е за ‪#‎Българска_директна_демокрация‬
www.budd.bg