В красивия град Раковски...

В красивия град Раковски: "Само данъчните оня ден минаха един милиард от началото на годината, а митницата може би и тя е някъде над 300-400 милиона повече. И именно с тези пари си позволяваме, и затова виждате и опозицията, за което й благодаря, че е градивна, не ни атакува, защото ние не пипаме парите от дълга, които изтеглихме, те седят във фискалния резерв, подпират валутния борд. Винаги отбелязвам, че българският лев е стабилен именно, защото валутният борд и резервът, който го крепи - над 11 милиарда, дава гаранция за чуждестранните инвеститори", цитат от БНР.

Фискалният резерв, валутният борд и средствата в приходните агенции законово нямат нищо общо помежду си, но при настоящите управляващи представляват цялостен турлю-гювеч. В него се върти бясна икономика с все по-малко пари в обращение, но все повече асфалт, тръби и религия. За хората били отделили едни 100 млн, за пенсионерите, за празниците. Чудесно, както е казал човекът: "Надявам се хората повече да не повтарят този експеримент." А градивната опозиция не атакува, но защо ли? Защото е част от всичко това.

Времето дойде!

http://www.mediapool.bg/s-2-mlrd-lv-ot-osuetena-kontrabanda-se-stroi-asfaltira-izplashtat-dalgove-i-pensii-news237129.html