ОЩЕ ОТ СЪЩОТО

Целият сценарий за България, за който предупреждавахме многократно, откакто БСДД е регистрирана организация, бе осъществен на практика. Преместването на мандата напред със "загубените" президентски избори, оставката, „победата“ на предсрочните са само крайъгълни камъни в блатото на политическата посредственост у нас. Контролираните и фалшифицирани избори на установеното положение отново родиха своите горчиви плодове.

Процесът, започващ с безсмислени, неверни и ползвани за вътрешнопартиен рекет подписки, завършващ с контролирани малцинствени гласове и подправени протоколи, няма как да покаже някакви други резултати. Проблемът с безидейността обаче остава и това не е случайно. Всяка една от участващите партии и коалиции се е вторачила в настоящата система, натискайки се на всяка цена за властта или за политическите субсидии.

Правят се анализи, че само с пари можело нещо да се направи, а всички са забравили, че срещу големите пари може да застане само голяма идея. Днес тя може да е само една. Не за друго, а защото олигархичната партокрация има само една алтернатива и тя е истинската демокрация – ДИРЕКТНАТА. Всички заблуждения бяха използвани в пълна сила досега, разкривайки пълната несъстоятелност на политическия ни "елит" и предстои да видим дали поне новия субект, имащ право на субсидия ще спази обещанието си да я откаже.

Свършено е със заблудите.

Сега ще ни бъде по-лесно да разказваме на новото българско мнозинство, онези над 50 процента, които не направиха компромис със съвестта си и не гласуваха, протестираха с невалидна бюлетина или с „не подкрепям никого“. Да разказваме за възможностите пред българското общество, за реалните политики, за истинската смяна на системата.

Сега е моментът и времето наистина дойде!

Присъединете се сега! 

БСДД разказва една различна история за:
#Българска_директна_демокрация
#Базов_доход
#Енергийна_икономика
Искате ли да разказвате и вие тази история?
Сподели и разкажи!
#БСДД http://www.budd.bg/
Стани член http://www.budd.bg/membership/
Кандидатирай се http://www.budd.bg/candidates/