Българските супер храни очакват да бъдат открити.

Мила Попова ги осветява в статия за "24 часа":

"Специалисти твърдят, че местната храна е най-полезна за нашето тяло. Защото точно тя съдържа онези елементи, от които се нуждае местното население. А кои са те, зависи от климата, географския релеф, състава на почвата, водата и т.н.

Затова мнозина избират да консумират храни, характерни за нашите ширини, не само за да насърчават българското производство, ами и защото смятат, че към тях са по-приспособени. Затова организмът усвоява полезните им вещества по-лесно, отколкото тези във вносните продукти, които идват от другия край на света."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4794883

За да бъде стимулирано производството и консумацията на супер храните от нашата земя е нужно да бъде стимулирано вътрешното потребление със специални комуникационни кампании. Това трябва да е проява на грижата на държавата за всеки български гражданин за превантивни мерки срещу заболяванията и подобрено качество на живот. Подобно потребление раздвижва малката и средна икономика, услугите, технологиите и позволява реално разкриване на смислени работни места и самонаемане.

Единствената сериозна и реална възможност това да се случи е справедливото разпределение чрез Базов доход за всеки български гражданин.

Присъединете се за въвеждане на Българска директна демокрация с Базов доход и Енергийна икономика!