БСДД започва първото си участие в избори у нас!

Искаме да направим подарък. Подарък от думи на всички прекрасни хора, които искрено и всеотдайно ни помогнаха в събирането на подписи. ЦИК прие входираните от БСДД документи за участие като самостоятелна организация на тези парламентарни избори!

"За да сътвориш е необходимо голямо желание и порив идващ от затворените ти кътчета в сърцето и по-дълбоко от душата, на които да се довериш и да ги следваш. Да не се отказваш и да не се питаш има ли смисъл. Да търсиш и намираш подкрепата на близките си приятели или хора, съпътстващи те в живота. Всеки от тях има своя принос за твоето емоционално приспособяване и израстване. Споделяш идеите си с някои и намираш, че са съпричастни към това, което твориш или се обръщаш към други, които те дамгосват с безразличието си. Разнообразието от личности, заобикалящи и присъстващи редом с нас ни дава поводи за размисъл, задаване на въпроси и търсене на отговори. ……"

из "Подарък от думи" - В. Бобева

Не забравяйте приятели, никой не може да се провали, когато има до себе си хора, които споделят една и съща идея! Благодарим ви за подкрепата от все сърце!