Що за организация се бърка до такава степен в личния живот на хората?

Готви се безпрецедентна намеса в личния живот на гражданите в Европейския съюз. Под прикритието на борба за равенство между половете се подготвя европейски регламент за разделяне на домашната работа по равно между мъжете и жените вкъщи. Разбира се, това изглежда напълно нелепо, като че ли няма по-важни въпроси за решаване с бедността, между-етническите конфликти, раждаемостта, нелегалната емиграция, културният упадък и унищожаването на националната идентичност.

"Що за организация се бърка до такава степен в личния живот на хората - техните бракове, техните партньорства? Въпрос е на възрастните, в личния живот на собствения си дом, да решат кой какво да прави - това не е мястото на което и да е правителство, и със сигурност не е мястото на бюрократите от ЕС, да решават кой да мие и кой да не мие чиниите вкъщи.", казва Луиз Бурс, член на Европарламента.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3125226/EU-accused-telling-families-dishes-releasing-strategy-men-HALF-household-chores.html#ixzz3dEP6Qd00