Изявление, БСДД

Скъпи колеги, симпатизанти, приятели, поради широкия обществен дебат, който предизвикахме с инициативата за създаването на БСДД и по препоръка на наши координатори се нуждаем от още време за подготвителни процедури и затова ще продължим временно, за кратък период, дейността си като организация в обществена полза.

Тъй като постигането на нашите цели е свързано с конституционни и законодателни промени, а извънредни парламентарни избори няма да бъдат проведени тази година, допълнителната подготовка ще подобри нашите възможности за реална мобилизация на хората, които искат да видят истинска промяна за себе си и децата си в своя съзнателен живот.

Благодарим ви от все сърце за подкрепата, за отделеното време, за споделените виждания и мнения. Имаме още по-голяма нужда да сме заедно сега и занапред, и сме подготвили няколко важни и интересни инициативи, които ще засилят посланието ни към останалата част от обществото в следващите месеци.

Ще ви информираме своевременно за всяка наша стъпка, както изисква виждането ни за въвеждане и прилагане на Българската директна демокрация.