Кой ще спасява положението сега?

Българските граждани, които работят в системата на сигурността на Българската държава са неразделна част от народа и нацията. "Представителната" демокрация с псевдо-елити обаче изкриви тяхната роля и превърна тези хора в пазители на несправедливостта, прикрита зад клетвата в служба на Родината.

Досега те не разбираха своята роля и призвание, следвайки нормалния команден ред за тези институции, впрегнат в обсужване на частни политически интереси. Тяхната грешка е, че вярват на своите началници, които не вярват в собствения си народ. Днес е моментът тези хора да получат подкрепата на обществото, защото това общество ще разчита на тях при смяната на днешното застрашаващо живота установено положение.

Тогава, когато решенията ще се взимат с участието на гражданите, когато началниците ще се избират и ще могат да бъдат отзовавани, когато гладът и страхът от загубата на работа и кариера няма да са мотиватор за изпълнение на служебните задължения, а службата в полза на народа и България ще е истинското призвание за влизане в системата.

Тогава доходите на служителите ще са справедливи за нормален живот, а излизането от системата на сигурността ще е гарантирано с граждански дивидент човешко право за достоен живот, така, както е за всеки един български гражданин.

България е една и нацията е една. 
Една е и новата, истинска, ‪#‎Българска_директна_демокрация‬.
Българските граждани ще могат да изберат в каква система искат да живеят на следващите избори за Народно събрание.

Времето дойде!
www.budd.bg