6-ти септември - ново начало за БСДД.

Скъпи приятели, симпатизанти, колеги и последователи на каузата БСДД, на днешния ден, 6-ти септември 2015 г., когато празнуваме 130 години от най-българското национално историческо събитие, Съединението на България, ние обявяваме началото на процеса по регистрация на политическата ни организация съгласно Закона за политическите партии в България -http://www.lex.bg/en/laws/ldoc/2135501352.

Това е единственият законен начин да бъде осъществена истинска и трайна промяна в България без насилие и репресии, но с налагане на справедливостта, законността и реда на човешките права в нашето общeство. Единственият демократичен път за възстановяването на Българския национален идеал.

Символът на обединението на българите през 1885 г. ни дава сили да вярваме, че нашето Сдружение може да бъде истински Съюз на българите, които милеят за Родината и знаят, че времето за смяна на управляващия политически модел у нас е дошло. Манифестът, Програмната ни платформа и всички други документи съгласно процедурата ще можете да видите на нашия сайт www.budd.bg.

Каним всеки от вас, който желае да бъде сред инициаторите, а след това сред учредителите и членовете на нашата организация да ни пише на имейл адреса contact@budd.bg

Да, времето дойде!

Да, новото начало е нашата надежда!

Да, присъединете се, разкажете на човека до вас!

Да, гражданите могат да решават своята съдба директно!

Да, справедливостта, законността и грижата за всеки български гражданин са нашите опори!

Очакваме ви!