Съединена БЪЛГАРИЯ - официалният празник, който трябва да бъде НАЦИОНАЛЕН!

saedinenie-bulgaria.jpg

Жаждата за свобода и българско единение ражда една от най-значимите дати в Българската история и в утвърждаването на Българския национален идеал. Огромно национално достижение със силата на българския революционен дух, само няколко години след Освобождението, 6-ти септември влиза в хронологията като доказателство за способността на българите самостоятелно да изграждат и пазят своята национална държава.

Съединението представлява личен връх в биографията на главния координатор Захари Стоянов, демонстрирал силата на организационното действие в БТЦРК. Използването на медии, организирането на демонстрации, множество лични срещи, включването на влиятелни българи и военизирани структури, силови революционни действия, ясни устав и програма, до днес показват подходите за смяна на установеното положение в полза на онези онеправдани българи, останали извън пределите на Родината.

Няма да забравим, няма да се откажем да доказваме, че и днес всичко това е възможно. С #БСДД, достоен наследник на идеите на Съединението, на способността на Българския народ да се организира и да ръководи съдбата си.

Честит празник на всички БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И БЪЛГАРИ ПО СВЕТА!